Насіння прекрасно доповнюють другі страви та десерти. Наприклад, для ролів Філадельфія передбачається обволікання вироби в них перед подачею. Багато десерти прикрашають кунжутом. Крім цього пряний аромат робить випічку значно смачніше. Для суші також можна використати зерна сезаму. Ціна білого кунжуту на доступному рівні, тому практично кожне азіатське блюдо містить цей інгредієнт. У традиційній кухні багатьох європейських країн випічка з кунжутом зустрічається дуже часто.
Рецепт приготування фунчози з овочами, креветками і кунжутом:
Інгредієнти: фунчоза - 100 г, варені креветки - 200 г, червоний солодкий перець - ½ штуки, морква - 5-7 штук, зелена цибуля пір'я - 4 штуки, часник - 1 зубчик, соєвий соус - за смаком, петрушка - за смаком, кунжутне масло - 2 чайні ложки, кунжутне насіння - 1-2 чайної ложки, рослинна олія - за смаком.
Замочити фунчозу в холодній воді на 10 хвилин. Варити 4 хвилини в киплячій підсоленій воді, процідити і промити холодною водою. Поки фунчоза замочена, приготувати овочі та креветки: натерти овочі соломкою, обсмажити на рослинному маслі 2-3 хвилини, викладіть приготовані креветки без панцира і прожарити разом хвилину. Видавити часник, покласти в нього пір'я цибулі, скропити кунжутним маслом і соєвим соусом до смаку. Викласти промиту локшину на сковороду і прогріти близько хвилини. При подачі посипати кунжутом і дрібно нарізаною петрушкою.
Кунжутне насіння біле 1 кг купити на FoodFestival. Оперативна доставка ✈ Гарантія якості ☑ Ціна 149.00грн.! Телефонуйте ☎: (093)067-39-70
- Країна виробник
- Індія
- Вага
- 1 кг.
Відгуків про цей товар ще не було.