95934
Олія кунжутна Китай 1,8 л
На складі
896.00грн.
- Короткий опис
Кунжутна олія - сама цілюща рослинна олія, важливі властивості якої роблять її воістину унікальною.
Згідно Аюрведе, єдине масло, яке містить стільки сонячної енергії - кунжутне. Його слід приймати регулярно, бо воно благотворно впливає на травлення. Після хвороб масло зміцнює нервову систему, відновлює сили і знімає неспокій. Проникаючи глибоко в організм, воно особливо корисне дітям і літнім людям. В Індії, коли народжуються діти, їх відразу масажують кунжутним маслом. Діти розвиваються активніше однолітків, рідше хворіють, спокійніше сплять. Його використовують у вигляді добавок для салатів і кондитерських виробів, при приготуванні м'ясних, овочевих і зернових страв, надаючи їм особливий і пікантний смак.
Рецепт приготування свинини з грибами шіїтаке і овочами по-китайськи:
Інгредієнти: свинина - 500 г, гриби шіїтаке - 300 г, морква - 1 штуки, солодкий перець - 1 штука, часник - 3 зубчики, пекінська капуста - ½ штуки, свіжий імбир - 1 шматок, перець чилі - 1 штука, рослинне масло - 50 мл, кунжутне масло - 1 чайна ложка, рисовий оцет - 2 столові ложки, тростинний цукор - 2 столові ложки, крохмаль - 2 чайні ложки, кунжутне насіння - 2 столові ложки, соєвий соус - 100 мл.
Тонкою соломкою нарізати свинину (краще злегка заморозити) і замаринувати в 2-3 столових ложках соєвого соусу на 20 хвилин. Перед приготуванням наріжте все овочі: морква і перець наріжте тонкою соломкою, імбир і часник натріть, капусту наріжте поперек качана на 2 см смужки, гриби наріжте смужками або половинками, якщо вони не великі. Шіїтаке краще використовувати в свіжому вигляді, але його також можна і в замороженому вигляді. У розігрітий вок залити 2 столові ложки рослинної олії, покласти подрібнені в ступці перець чилі, зірчастий аніс, гвоздику і кардамон, обсмажити 30 секунд, постійно помішуючи. Потім покласти свинину в вок, прожарити близько 7 хвилин на сильному вогні, постійно помішуючи. Додати часник з імбиром, розмішати, всипати гриби, розмішати, додати моркву і перець, смажити ще 5 хвилин, постійно помішуючи. Потім покласти капусту і зменшити вогонь, але постійно помішувати. Приготувати соус: в невелику каструлю налити 2 столові ложки рослинної олії, 100 мл соєвого соусу, 2 чайні ложки оцту, покласти 2 чайні ложки цукру, поставити на плиту і довести до кипіння, періодично помішуючи. У міру закипання влити розведений в 100 грамах холодної води крохмаль, зменшити вогонь до мінімуму і варити 4 хвилини, постійно помішуючи віночком. Вилийте соус в вок, добре перемішайте, посипте кунжутом і збризніть кунжутним маслом.
Олія кунжутна Китай 1,8 л купити на FoodFestival. Оперативна доставка ✈ Гарантія якості ☑ Ціна 896.00грн.! Телефонуйте ☎: (093)067-39-70
- Країна виробник
- Китай
- Обсяг/Об'єм
- 1,8 л
Відгуків про цей товар ще не було.