Кошик покупок
  • Ваш кошик порожній :(

00313

Соус Табаско 60г

 Немає в наявності

105.00грн.

Короткий опис

Соус TABASCO є ідеальним інгредієнтом для приготування інших багатокомпонентних соусів.

Соус з червоного перцю ТАБАСКО У 1868 році компанія McAllennie почала робити унікальний соус з особливого сорту червоного перцю Табаско, солі та оцту екстра-класу. Це єдиний в світі перцевий соус, який витримується в дубових бочках протягом трьох років. Ця технологія гарантує незмінно високу якість і неповторний смак. Це чистий продукт, який не містить ніяких харчових добавок, барвників, стабілізаторів і не містить калорій і жирів. ТАБАСКО - універсальний соус. Досить кількох крапель, щоб надати улюблених страв - закусок, салатів, супів, гарнірів і других страв з м'яса, птиці, риби і морепродуктів - неповторний аромат і «живий» смак. Додавати його можна як під час приготування, так і в готові страви. Соус ТАБАСКО висококонцентрований, тому однієї пляшки вистачає на довгий час.

Рецепт приготування густого квасоляного супу з телячих хвостів:

Інгредієнти: хвіст телячий - 1 шт., яловичина (вирізка) - 100 г, квасоля стручкова - 40 г, квасоля консервована - 70 г, морква - 4 шт., стебло селери - 25 г, масло вершкове - 20 г, масло рослинне - 10 мл, соус деміглас - 100 г, крохмаль кукурудзяний - 10 г, соус табаско, лавровий лист - за смаком, чорний перець горошок, томати в'ялені, кінза, паприка, сіль - за смаком, цукор.

Телячий хвіст нарізати по суглобах. Розігріти сковороду з рослинним маслом, перцем і лавровим листом, обсмажити телячі хвости. Залити водою, накрити кришкою, довести до кипіння і зменшити вогонь. Варити півтори години. Нарізати яловичу вирізку тонкими скибочками, стебло селери і моркву напівколами, в'ялені помідори подрібнити. Розігріти сковороду з маслом в'ялених томатів. Викласти помідори, додати моркву і нарізану стручкову квасолю, табаско, селера, посолити. Влити Деміглас і додати хвости бульйоном. Дістати лавровий лист, накрити кришкою. Розвести кукурудзяний крохмаль водою. Додати консервовану квасолю, посипати копченої паприкою. Додати масло, влити крохмаль, сіль і цукор. Викласти яловичий фарш, зняти з вогню і змішати. Хвости дістати з супу в миску, налити суп в тарілку, посипати нарізаною кінзою.

Соус Табаско 60г купити на FoodFestival. Оперативна доставка ✈ Гарантія якості ☑ Ціна 105.00грн.! Телефонуйте ☎: (093)067-39-70

Основні
Країна виробник
США
Вага
60 гр.
Рекомендуємо
Топ продажів
Моцарела "Фаворит" Брус
Сир Гауда  ТМ Mlekovita 1 кг
Mlekovita Сир Гауда ТМ Mlekovita 1 кг 237.00грн.
Доставка протягом 1-2 днів з моменту замовлення
Повернення і обмін товару протягом 14 днів
Сертифікати та гарантія якості
Відгуки0

Відгуків про цей товар ще не було.

Написати відгук

Рейтинг

Відгуки з оцінкою
0% 0 відгуків
0% 0 відгуків
0% 0 відгуків
0% 0 відгуків
0% 0 відгуків