Кошик покупок
  • Ваш кошик порожній :(

97107

Квасоля стручкова різана с/м 1 кг

На складі

50.00грн.

Короткий опис

Квасоля - невід'ємна частина раціону людей, небайдужих до своєї фігури і здоров'ю.

І приготування замороженої стручкової квасолі не займає багато часу. Додайте замовлення і почніть створювати корисні частування.

Рецепт приготування густого квасоляного супу з телячих хвостів:

Інгредієнти: хвіст телячий - 1 шт., яловичина (вирізка) - 100 г, квасоля стручкова - 40 г, квасоля консервована - 70 г, морква - 4 шт., стебло селери - 25 г, масло вершкове - 20 г, масло рослинне - 10 мл, соус деміглас - 100 г, крохмаль кукурудзяний - 10 г, соус табаско, лавровий лист - за смаком, чорний перець горошок, томати в'ялені, кінза, паприка, сіль - за смаком, цукор.

Телячий хвіст нарізати по суглобах. Розігріти сковороду з рослинним маслом, перцем і лавровим листом, обсмажити телячі хвости. Залити водою, накрити кришкою, довести до кипіння і зменшити вогонь. Варити півтори години. Нарізати яловичу вирізку тонкими скибочками, стебло селери і моркву напівколами, в'ялені помідори подрібнити. Розігріти сковороду з маслом в'ялених томатів. Викласти помідори, додати моркву і нарізану стручкову квасолю, табаско, селера, посолити. Влити Деміглас і додати хвости бульйоном. Дістати лавровий лист, накрити кришкою. Розвести кукурудзяний крохмаль водою. Додати консервовану квасолю, посипати копченої паприкою. Додати масло, влити крохмаль, сіль і цукор. Викласти яловичий фарш, зняти з вогню і змішати. Хвости дістати з супу в миску, налити суп в тарілку, посипати нарізаною кінзою.

Основні

Країна виробник
Україна
Доставка протягом 1-2 днів з моменту замовлення
Повернення і обмін товару протягом 30 днів
Сертифікати та гарантія якості

Рекомендуємо

Відгуки0

Відгуків про цей товар ще не було.

Написати відгук

Рейтинг

Відгуки з оцінкою

0% 0 відгуків
0% 0 відгуків
0% 0 відгуків
0% 0 відгуків
0% 0 відгуків