Кошик покупок
  • Ваш кошик порожній :(

Стейки

Ви вибрали:
Тип м'яса:
380 - 473 грн. Ціна
- грн.
Стейки Тип м'яса
  • Популярні
  • Назва (А - Я)
  • Назва (Я - А)
  • Від дешевих до дорогих
  • Від дорогих до дешевих
  • Рейтинг (за зменшенням)
  • Рейтинг (за зростанням)
  • Код товару (А - Я)
  • Код товару (Я - А)
  • Популярні
  • Назва (А - Я)
  • Назва (Я - А)
  • Від дешевих до дорогих
  • Від дорогих до дешевих
  • Рейтинг (за зменшенням)
  • Рейтинг (за зростанням)
  • Код товару (А - Я)
  • Код товару (Я - А)

Якісні стейки з доставкою

Стейк - або товстий шматок добірної обсмаженої яловичини.

У нашому інтернет-магазині ви можете купити стейки різних видів за приємними цінами. Низькою ціна бути не може, тому що стейки з яловичини - це недешева страва, м'ясо для них беруть з кращих частин туші биків, які не використовувалися тваринам при русі. Для приготування стейка підходить не більше ніж 10% всієї туші бичка. Сучасна кухня визначає такі види класичних стейків, з назви яких зрозуміло, яка частина туші використовувалася.

Види стейків:

  • Рибай-стейк - товстий шматок яловичини з 5 по 12 ребра бичка, цей шматок має багато прожилок жиру; найпростіший для приготування, дуже соковитий і м'який стейк.
  • Ковбой-стейк або ще його називають Рибай на кістки - вирізається з спини і має невелику реберну кістку.
  • Стріплойн-стейк або стейк «Нью-Йорк», вирізан з тонкого філе краю в поперековому відділі туші після 13-го ребра.
  • Тібоун-стейк або T-bone, вирізають зі шматка туші між спинною та поперековою частинами в районі тонкого краю найдовшого м'язу, тому він складається відразу з двох видів стейкового м'яса - філе-міньйон та «Нью-Йорк».
  • Портерхаус-стейк так само іменований як «великий T-bone», вирізають з поперекової частини близько товстого кінця вирізки;
  • Філе-міньйон - поперечний зріз центральної частини вирізки з найніжнішим м'ясом, його ніколи не готують «з кров'ю», і цей шматок м'яса практично не містить жиру
  • Шатобріан - товстий край центральної частини філе вирізки, це завжди великий шматок м'яса, який готують цілком, і тому порционируют на двох або трьох. Являє собою філе-міньйон але більшого розміру, але подають його не стоячи, а викладають на тарілці в довжину;

Особливу увагу при приготуванні стейків приділяється ступеня прожарювання, існує сім класифікованих ступінь прожарювання стейка: blue, rare, medium rare, medium, medium well, well done, і too well done.

Так, стейк з яловичини не такий простий як здається на перший погляд. Але крім того, що стейк це дуже смачно і швидко, в м'ясі яловичини дуже багато цинку, заліза, калію, білка та інших корисних речовин, завдяки чому Ваш організм отримує безліч необхідних елеметов, що зміцнюють ваше тіло і поліпшують ваше здоров'я.

Однак не слід забувати, що головне правило стейка - це правильно витримати м'ясо, саме таке м'ясо ви і знайдете в нашому інтернет-магазині foodfestival.com.ua! Тільки перевірене і витримане м'ясо найвищої якості!

Де купити найкраще м'ясо для стейка?

Не будемо довго розмірковувати і просто відповімо на поставлене запитання - звичайно у нас. Ніхто не переживає так про якість продуктів і швидкість їх доставки, як ми. А ще у нас дуже приємні ціни на мармурове м'ясо та безліч інших продуктів харчування: що представлено в каталозі. Поки вибираєте стейк з яловичини, можна вибрати і інші продукти з доставкою.

Вибрати якісне м'ясо в нашому інтернет-магазині, а доставка стейків не змусить себе довго чекати. Ми привеземо його охолодженим, вже готовим до приготування.

Звертаємо вашу увагу на те, що ціна на будь-який стейк з мармурової яловичини вказана за 1 кг, але при цьому вага шматка може бути різною.