Кошик покупок
  • Ваш кошик порожній :(

95394

Шитаки 1кг

На складі

560.00грн.

Короткий опис

Шитакі широко використовуються в китайській, корейській і японській кухнях.

Зазвичай продаються в сушеному вигляді, і розмочуються перед вживанням. Багато хто віддає перевагу таким грибам свіжими через невеликі зміні смаку в процесі сушіння. Зазвичай використовуються капелюшки грибів, так як їх ніжки набагато жорсткіше капелюшків. Є традиційним інгредієнтом в приготуванні популярного місо-супу. Містять багато поживних речовин: вітаміни A, C, D, B1 і B2, полісахариди і амінокислоти, цинк, фосфор, калій, кальцій, залізо, мідь.


Рецепт приготування свинини з грибами шіїтаке і овочами по-китайськи:

Інгредієнти: свинина - 500 г, гриби шіїтаке - 300 г, морква - 1 штуки, солодкий перець - 1 штука, часник - 3 зубчики, пекінська капуста - ½ штуки, свіжий імбир - 1 шматок, перець чилі - 1 штука, рослинне масло - 50 мл, кунжутне масло - 1 чайна ложка, рисовий оцет - 2 столові ложки, тростинний цукор - 2 столові ложки, крохмаль - 2 чайні ложки, кунжутне насіння - 2 столові ложки, соєвий соус - 100 мл.

Тонкою соломкою нарізати свинину (краще злегка заморозити) і замаринувати в 2-3 столових ложках соєвого соусу на 20 хвилин. Перед приготуванням наріжте все овочі: морква і перець наріжте тонкою соломкою, імбир і часник натріть, капусту наріжте поперек качана на 2 см смужки, гриби наріжте смужками або половинками, якщо вони не великі. Шіїтаке краще використовувати в свіжому вигляді, але його також можна і в замороженому вигляді. У розігрітий вок залити 2 столові ложки рослинної олії, покласти подрібнені в ступці перець чилі, зірчастий аніс, гвоздику і кардамон, обсмажити 30 секунд, постійно помішуючи. Потім покласти свинину в вок, прожарити близько 7 хвилин на сильному вогні, постійно помішуючи. Додати часник з імбиром, розмішати, всипати гриби, розмішати, додати моркву і перець, смажити ще 5 хвилин, постійно помішуючи. Потім покласти капусту і зменшити вогонь, але постійно помішувати. Приготувати соус: в невелику каструлю налити 2 столові ложки рослинної олії, 100 мл соєвого соусу, 2 чайні ложки оцту, покласти 2 чайні ложки цукру, поставити на плиту і довести до кипіння, періодично помішуючи. У міру закипання влити розведений в 100 грамах холодної води крохмаль, зменшити вогонь до мінімуму і варити 4 хвилини, постійно помішуючи віночком. Вилийте соус в вок, добре перемішайте, посипте кунжутом і збризніть кунжутним маслом.

Основні

Країна виробник
Китай
Вага
1 кг.
Доставка протягом 1-2 днів з моменту замовлення
Повернення і обмін товару протягом 30 днів
Сертифікати та гарантія якості

Рекомендуємо

Топ продажів
Імбир маринований рожевий 1 кг
Водорості Комбу 1 кг
Водорості Комбу 1 кг 570.00грн.
Акція25 %
Топ продажів
Васабі 1 кг
Васабі 1 кг 200.00грн.150.00грн.

5/5
Топ продажів
Краб сніговий Санта Бремор 500 г
Сир  Креметте ТМ Hochland 10кг
Hochland Сир Креметте ТМ Hochland 10кг 1740.00грн.
Хондаші 1кг
Хондаші 1кг 270.00грн.
Акція11 %
Топ продажів
Вугор смажено/копчений с/м 1 кг
Вугор смажено/копчений с/м 1 кг 600.00грн.535.00грн.

Стружка тунця 0,5кг
Стружка тунця 0,5кг 465.00грн.
Соус Кімчі 1,8 л
Соус Кімчі 1,8 л 440.00грн.
Топ продажів
Палички для їжі 100шт
Палички для їжі 100шт 70.00грн.
Макісу 24х24см
Макісу 24х24см 45.00грн.

Відгуки0

Відгуків про цей товар ще не було.

Написати відгук

Рейтинг

Відгуки з оцінкою

0% 0 відгуків
0% 0 відгуків
0% 0 відгуків
0% 0 відгуків
0% 0 відгуків