Кошик покупок
  • Ваш кошик порожній :(

Неземна насолода: десерти з крем-сиру

Неземна насолода: десерти з крем-сиру

0 56

Коли ми готуємо вдома, то у нас завжди багато місця, щоб дати волю творчості. Найголовніше, це вдало підібрати вдалі інгредієнти та дати уяві повну свободу.

Малинова лагуна

 

Легкий малиновий мус більш полюбляє той, хто любить солодке в міру. Крем-сир Hochland, завдяки своїй м'якій текстурі допоможе зробити мус максимально незвичайним та ніжним. У комбінації зі свіжими ароматними ягодами вершковий смак заграє новими соковитими фарбами.

У чаші блендера збиваємо 50г цукрової пудри та 2 жовтки й після додаємо 250 г сирного сиру. Додаємо в 50 мл теплих вершків 10г желатину, і додаємо їх в основну масу тонкою струйкою.

200г свіжої малини потрібно протерти через сито (залишіть кілька ягід для декору). 200мл вершків збиваємо з ванільним цукром. В окремій ємності збиваємо 2 білки та 50г цукрової пудри до твердих піків.

По черзі вводимо у сирну основу ягідне пюре, збиті вершки та білки. Розкладаємо мус по піалах та відправляємо застигати в холодильник. Перед подачею прикрасьте його збитими вершками, малиною та листям свіжої м'яти.

Такий витончений десерт підніме настрій одним своїм виглядом і навів приємні спогади про літо.

Зимові парфе в келиху


Ще одне відмінне поєднання – сирний сир та стигла хурма. Інтенсивний глибокий вершковий смак сиру у фруктових десертах розкривається з усією повнотою, а терпка бархатиста хурма подарує йому глибокі цікаві нотки.

Збиваємо блендером у пишну масу 100 мл вершків (не менше 33% жирності) та 50 г цукру. Продовжуючи збивати, потроху вводимо 250 г крем-сиру. Далі подрібнюємо 70 г готової гранолу та змішуємо зі жменею кедрових горішків. Ріжемо часточками велику щільну хурму. Якщо хочете посилити солодкі нотки, додайте кілька подрібнених сушених фініків.

Викладаємо крем на дно келиха, висипаємо трохи граноли, закриваємо пишним вершковим кремом, викладаємо шматочки хурми. Якщо треба, повторюємо шари аж до верху. Шапку парфе прикрасьте візерунком зі скибочок хурми.

Таке солодке мистецтво домашні ласощі оцінять на найвищий бал.

Чізкейк у чорно-білих тонах


Домашній чізкейк поєднує в собі хрумку розсипчасту основу та найніжнішу повітряну начинку, а саме творожний смак грає в цьому десерті – основну роль.

Він чудово підходить для випікання: зовсім не розтікається у духовці та добре зберігає форму. Додайте сюди справжній гіркий шоколад з горіхами, і у вас вийде щось незвичайне.

Перемелюємо в крихту 500 г будь-якого пісочного печива, з'єднуємо з 200 г розм'якшеного вершкового масла та вимішуємо пластичну масу. Утрамбовуємо її в круглу форму для запікання з пергаментним папером й забираємо в холодильник на півгодини. Збиваємо міксером 400 г творожного сиру, 200 г сметани, 2 яйця, 5-6 ст. л. цукру. Отриманою масою наповнюємо основу для чізкейку та ставимо в духовку при 150 ° C приблизно на 50-60 хвилин.

Тим часом розтоплюємо 100 г гіркого шоколаду та 180 г вершкового масла на водяній бані, розмішуємо 1 ч. л. крохмалю. Висипаємо сюди жменю подрібненого підсмаженого фундука. Заливаємо шоколадним кремом готовий чізкейк, даємо охолонути і ставимо в холодильник на кілька годин. Для урочистого варіанту можна прикрасити торт асорті зі свіжих ягід, посипати цукровою пудрою або тертим шоколадом.

Маффіни «Повітряні зебри»

ц

Ароматні пишні мафіни - простий і швидкий спосіб доставити порцію задоволення ласунам. Розкриємо один секрет, щоб кексики стали ще смачнішими, туди просто потрібно додати творожний сир.

Завдяки цьому інгредієнту кекс вийде особливо пишним, ніжним і буквально танутиме в роті. Начинка для мафінів може бути будь-якою. Творожний сир вдало поєднується з будь-якими інгредієнтами.

В одній мисці змішуємо 250 г борошна, 1 ч. л. розпушувача, 170 г цукру та щіпку солі. В іншій ємності збиваємо міксером 200 г крем-сиру, 100 мл жирних вершків та яйце. З'єднуємо обидві половини, вимішуємо рідке тісто за допомогою міксера. Знову поділяємо його на дві частини: в одну кладемо 2 ст. л. какао-порошку, в іншу - ваніль на кінчику ножа. Змащуємо оливковою олією формочки, по черзі виливаємо по колу шоколадне та ванільне тісто, щоб вийшла зебра. Випікаємо мафіни в духовці при 200 ° C протягом 20-25 хвилин. До речі, коли вони охолонуть, стануть ще смачнішими.

Запіканка «Level up»


Навіть із звичайної запіканки можна зробити щось особливе. Все, що для цього буде потрібно, - творожний сир Hochland.

Ніжний вершковий несолоний смак сиру ідеально підійде для такого десерту, які б інгредієнти ви сюди не додавали. А великої упаковки вистачить для приготування потрібного обсягу теста.

Змішуємо 400 г творожного сиру, 2 яйця, 150 г натурального йогурту та 2 ст. л. меду, ретельно збиваємо все міксером. Розтоплюємо на водяній бані 100 г білого шоколаду, висипаємо 2 ст. л. маку та 50 г в'яленої журавлини. Вливаємо шоколад у сирну масу, вимішуємо тісто, наповнюємо форму для запікання з пергаментним папером. Відправляємо її в розігріту до 200 ° C духовку на 20-25 хвилин.

У цей час збиваємо 2 яєчні жовтки з 1 ст. л. цукрової пудри у світлу масу, вливаємо 200 мл вершків, кладемо стручок ванілі. Постійно помішуючи, томимо цю масу до загусання на повільному вогні. Покриваємо ванільним кремом готову запіканку та залишаємо застигати за кімнатної температури. Якщо спекти її у формах для капкейків, вийде чудове частування для дружньої вечірки.

25 Листопада, 2021
Коментарів (0)
Ваш коментар буде першим