96313
Судак середній 70/120 с/м 1 кг
На складі
392.00грн.
- Короткий опис
Судак риба - представник сімейства окуневих. Має видовжене тіло, злегка стисле з боків і покрите дрібною лускою. Він простягається до хвоста і голови.
Бічна лінія тіла повна, доходить до хвостового плавника. У судака спинні плавники розділені невеликою щілиною або торкаються один одного. Рот великий, щелепи подовжені. Зуби у цієї риби маленькі, на щелепах ікла, а на зябрових кістках - шипи. В цілому плавники у нього блідо-жовті. Спина у риби зеленувато-сіра, черевце біле, з боків десяток поперечних чорнуватих смуг. Ця риба мешкає в річках і озерах і чутлива до зниження рівня кисню у воді. Вона не буде жити в забруднених водоймах. Звідти судак намагається піти. Тримається в глибоких зонах водойм, де дно злегка замулене. Мешкає в основному в чистій проточній воді, тому є екологічно чистою рибою. Єдиною небезпекою могло бути зараження його м'яса паразитами. З цієї причини дієтологи не рекомендують вживати в їжу копчене і солоне м'ясо - висока ймовірність, що яйця паразитів при такому способі приготування залишаться живими. Вибираючи крутого гусака, завжди дивіться йому в очі. Вони повинні бути чіткими і не затемненими. Тушка риби повинна бути твердою. Це означає, що при легкому стисненні він повинен повернутися до своєї первісної форми. Зябра якісного свіжого судака чисті і червоні, але не сірі! І, звичайно ж, запах риби - завжди показник свіжості. На туше судака не повинно бути пошкодженої шкіри. Якщо можливо, можна сказати, що риба не раз заморожувалася або була врятована без належних умов. Гарне морозиво - рівна шкіра і мінімальний шар льоду. Після розморожування його потрібно відразу приготувати одним із способів: смаження, тушкування, кип'ятіння.
❄️Судак середній 70/120 с/м 1 кг купити на FoodFestival ❄️ Оперативна доставка ✈ Гарантія якості ☑ Ціна 392.00грн.! Телефонуйте ☎: (093)067-39-70
- Країна виробник
- Україна
Відгуків про цей товар ще не було.