Кошик покупок
  • Ваш кошик порожній :(

Топ осінніх рецептів з мигдальним молоком

0 1281

Осінь - пора року, коли хочеться побалувати себе чимось незвичайним, щоб скрасити сірі будні. За вікном починає холоднішати, золотисте листя вже відпало з дерев, а це значить, настав час насолоджуватися затишними вечорами вдома.


Гарбузові смузі з насінням льону


Спосіб приготування:

1. Гарбузову м'якоть нарізати тоненькими скибочками й запекти в духовці протягом 20-30 хвилин за температури 200 градусів.

2. Відрізаємо 200 грам готового гарбуза і нарізаємо його на дрібні частини. Далі збиваємо її в блендері з мигдальним молоком, медом та насінням льону.

3. Перелити все у великий келих та прикрасити скибочками гарбуза, що залишилися.


Бананові оладки на вівсянці з кокосовою карамеллю


Інгредієнти:

 Спосіб приготування:

1. Для тіста блендером перетворити вівсяні пластівці на борошно. Подрібнити в блендері 70 г банана, додати кленовий сироп, мигдальне молоко, подрібнені пластівці, розпушувач і змішати блендером до однорідності. Дати суміші настоятися.

2. Тим часом приготувати карамель. Змішати в сотейнику кокосове молоко, кокосовий цукор, тростинний цукор та рожеву сіль.

3. Поставити на слабкий вогонь і після того, як цукор розплавиться, випарювати суміш 10 хвилин, постійно помішуючи.

4. Розігріти антипригарну сковороду, змастити її кокосовим маслом. Сформувати з тіста 4 оладки та смажити їх по хвилині з кожного боку. Потім відправити на 5 хвилин у розігріту до 180 градусів духовку.

5. Викласти готові оладки на тарілку разом з нарізаним кружальцями банана й полуницею, що залишився, полити карамеллю та подавати.


Веганські млинці на мигдальному молоці


Інгредієнти:

Спосіб приготування:

1. У мисці змішайте 2 столові ложки лляного борошна з мигдальним молоком, додайте сіль, соду та цукор, гарненько збийте. Залишіть на 4 хвилини, щоб льняне борошно набрякло.

2. Потроху додавайте цільнозернове пшеничне борошно в рідину, безперервно помішуючи тісто віночком. Якщо вийде густо, розбавляйте водою.

3. Випікайте млинці на сковороді з невеликою кількістю олії.


Шоколадні булочки з корицею


Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 3,3 склянки
  • Цукор – 60 г
  • Сухі дріжджі – 2,5 чайні ложки
  • Вершкове масло – 90 г
  • Сіль - ½ чайні ложки
  • Йогурт – ½ склянки
  • Коричневий цукор - ¾ склянки
  • Гвоздика – ½ чайні ложки
  • Кориця – 2 чайні ложки
  • Мускатний горіх – ¼ чайні ложки
  • Шоколадна стружка – 60 г
  • Волоські горіхи – 65 г
  • Вершки 36% - 4 чайні ложки
  • Мигдальне молоко Alpro – 2 столові ложки
  • Цукрова пудра – 1 склянка
  • Лікер - за смаком

Спосіб приготування:

1. 1,5 склянки борошна змішайте з дріжджами та відставте.

2. У каструльці нагрійте молоко, 75 г олії, цукор і сіль, щоб олія розчинилася. Влийте в борошняно-дрожжеву суміш разом із йогуртом. Збийте міксером на невеликій швидкості близько 30 секунд, збільшіть швидкість до максимуму і збийте 3 хвилини.

3. Додайте інше борошно по ситуації (що більше, краще з зазначеного кол-ва).

4. Викладіть тісто на обробну дошку, присипану мукою|борошном|. Замісіть до м'якого еластичного стану. Зліпіть у велику кульку, покладіть у змащену маслом миску, закрийте рушником і поставте в тепле місце на годину-півтори.

5. Викладіть тісто на дошку, що присипає борошном. Закрийте та залиште ще 10 хвилин.

6. Страву для запікання змастіть вершковим маслом. Тісто розкотіть не надто тонко. Змішайте коричневий цукор та спеції. Присипте цією сумішшю тісто. Викладіть нарізаний шоколад та горіхи.

7. Скрутіть рулет.

8. Наріжте (має вийти близько 18 шт).

9. Викладіть булочки у блюдо, накрийте і залиште ще на 30–40 хвилин (маємо збільшитися приблизно вдвічі).

10. Булочки змастіть жирними вершками та випікайте при 175 градусах 25–30 хвилин до золотистої скоринки. Злегка остудіть і діставайте з|із|

11. Цукрову пудру змішайте з мигдальним молоком та лікером. Збризкайте булочки приготованим соусом.


10 Листопада, 2021
Коментарів (0)
Ваш коментар буде першим