95300
Креветка Лангустина с/м 1 кг
Немає в наявності
363.00грн.
- Короткий опис
Креветка лангустина свіжо-морожена 1 кг
Креветка лангустина у них дуже ніжне і смачне м'ясо, яке сподобається кожному шанувальнику морепродуктів. На відміну від раків, у лангустінов немає масивних колешень з м'якоттю всередині все м'ясо знаходиться в черевці. І це ще одна причина, чому їх зручно готувати на грилі або робити з них шашлички.
Креветки лангустина додають в салати, супи, другі страви, закуски і т.д. Прекрасне джерело легкопереваріваемих білків, незамінних амінокислот, поліненасичених жирних кислот, вітамінів і різних мінералів. Зокрема, відзначимо солі калію, кальцію, цинку, селену, заліза, йоду.
Це відмінний продукт для тих, хто стежить за фігурою або дотримується низкоуглеводной дієти: в 100 г лангустінов трохи більше 110 ккал і дуже низький вміст жирів і вуглеводів.
Рецепт приготування мідій марінара з лангустина:
Інгредієнти: мідії - 1 кг, лангустіни - 8 штук, ріпчаста цибуля - 1 головка, часник - 3 зубчики, помідори - 3 штуки, оливкова олія - 2 столові ложки, чорний перець горошком - 3 штуки, сушений орегано - 1 чайна ложка, гвоздика - 3 штуки, лавровий лист - 2 штуки, вода - 2 склянки.
Очистити мідії від «бороди» під струменем води. У широкій і глибокій каструлі обсмажте нарізану півкільцями цибулю і злегка роздавлені зубчики часнику в оливковій олії. Додати спеції. Очистити помідори і нарізати їх часточками. Відправляємо на сковороду. Зменшити вогонь до середнього. Варити 5 хвилин. Після засипати орегано і незабаром після цього вимиті і очищені мідії. Відразу залити водою, накрити кришкою і готувати, поки всі молюски не розкриють свої раковини. Перемішувати кожні 1-2 хвилини. Нерозкриті мідії викинути. Додати креветки і смажити, поки вони не стануть червоними. Не забувайте регулярно перемішувати вміст каструлі.
❄️Креветка Лангустина с/м 1 кг купити на FoodFestival ❄️ Оперативна доставка ✈ Гарантія якості ☑ Ціна 363.00грн.! Телефонуйте ☎: (093)067-39-70
- Країна виробник
- Аргентина
- Вага
- 1 кг
Відгуків про цей товар ще не було.