- Доставка продуктів
- Сири та молочна продукція
- Сири
- Сири тверді та напівтверді
- Сир Пармезан 1 кг
516.00грн.
- Короткий опис
Пармезан найвідоміший італійський твердий сир тривалого дозрівання. Має дуже тендітну текстуру, тому при нарізці кришиться і просто неможливо відрізати шматочок пармезану ножем, щоб отримати рівну кромку.
Пармезан володіє дуже пікантним, але при цьому ніжним смаком. При виробництві пармезану не використовують ніякі добавки, а молоко для його виготовлення збирають тільки вранці та вечером.За більш ніж 900 років існування цього твердого сиру його рецепт так і не змінився - це молоко, вода, сіль і терпіння, адже час повного дозрівання у пармезану не менше 1 року.
Без пармезану не обійтися при приготуванні піци, пасти або лазаньї, так як під впливом температури пармезан розтікається рівномірним шаром і дає страві апетитну, золотисту сирну скоринку. Так само його добре додавати в різотто, салати і супи.
Купити сир пармезан в інтернет-магазині FoodFestival за низькою ціною з швидкою доставкою в Дніпрі, Києві і по всій Україні можна або додавши його в кошик або зателефонувавши по телефону ☎: (093)067-39-70
Рецепт приготування пасти з креветками у вершковому песто:
Інгредієнти: вершкове масло - 30 г, паста лінгвіні - 150 г, вершки 33% -ві - 120 мл, мелений чорний перець - за смаком, сир пармезан - 20 г, песто - 20 г, очищені креветки - 150 г.
Приготувати лінгвіні аль-денте в злегка підсоленій воді. У великій сковороді розтопити масло на середньому вогні. Додати вершки і приправити перцем. Варить 6-8 хвилин, постійно Помішуючи. Додати пармезан в вершковий соус і перемішати. Вмеш песто і варить 3-5 хвилин, Поки не загусне. Креветки очистити і додати в соус. І варить їх в повній готовності. Викласти гарячі лінгвіні в тарілки і полити соусом.
Сир Пармезан 1 кг купити на FoodFestival. Оперативна доставка ✈ Гарантія якості ☑ Ціна 516.00грн.! Телефонуйте ☎: (093)067-39-70
- Тип сиру
- Твердий
- Тип сировини
- Коров'яче
- Жирність
- 29%
- Вага
- 1 кг
Не знаєте, який сир для піци купити з нашого каталогу ідеально відібраних для приготування піци сирів? Ви не маєте уявле...
Пармезан-Королівський вибірВажко уявити італійські страви без пармезану. Дрібно нарізаний на піцу, пасту чи салат, він ...
Пармезан - це твердий, суцільний італійський сир, який виробляється з коров'ячого молока. Цей сир відомий своїм багатим,...
Привіт і вітаємо нашіх шановних читачів на нашому сайті. Сьогодні ми розглянемо тему вибору сиру і поділимося з вами наш...
Пропоную вашій увазі рецепт приготування класичної та неймовірно смачної піци "4 сири". У цьому рецепті ми поєднуємо чот...
Вибір сиру може здатися складною справою, особливо якщо ви не знайомі з різними типами сиру та їх смаковими характеристи...
Як приготувати пасту карбонара з бекономПаста карбонара – найпопулярніша італійська паста у світі. Секрет її популярно...
Сир пармезан - це справжній король сирів у світі гастрономії. Його аристократичний смак та витончена текстура роблять ...
Запрошуємо вас скористатися нашою святковою пропозицією від FoodFestival! Щоб зробити ваше святкування 8 березня ще яс...
-
Яка користь від Пармезану?Найнижча жирність серед усіх твердих сирів. Вдвічі більше білка, ніж у яловичині. 70-80гр Пармезану покривають добову норму кальцію для організму. Пармезан не містить лактози і тому підходить людям, які люблять сир, але мають непереносимість лактози.
-
Який сир краще - свіжий або старий пармезан?Свіжий пармезан має більш м'який смак і текстуру, тоді як старий пармезан має більш насичений смак і крихку текстуру. Це залежить від ваших персональних уподобань.
-
Як краще зберігати пармезан?Пармезан краще зберігати в холодильнику у герметичній упаковці або обгорнутому в папір для продуктів.
-
Чи можна замінити пармезан іншим видом сиру?Так, можна. Але більшість страв, які приготовлюють з пармезаном, будуть мати інший смак та текстуру, якщо замінити пармезан іншим видом сиру.
5/5
Тетяна16.11.2022
5/5
Сергій21.10.2022
5/5
Владимир16.12.2021
5/5
Иван15.12.2021
5/5
Марина14.12.2021