Кошик покупок
  • Ваш кошик порожній :(

Заморожена та охолоджена риба

Ви вибрали:
Класифікація морепродуктів:
46 - 858 грн. Ціна
- грн.
Риба Класифікація морепродуктів
Знижка
Країна виробник
  • Популярні
  • Назва (А - Я)
  • Назва (Я - А)
  • Від дешевих до дорогих
  • Від дорогих до дешевих
  • Рейтинг (за зменшенням)
  • Рейтинг (за зростанням)
  • Код товару (А - Я)
  • Код товару (Я - А)
  • Популярні
  • Назва (А - Я)
  • Назва (Я - А)
  • Від дешевих до дорогих
  • Від дорогих до дешевих
  • Рейтинг (за зменшенням)
  • Рейтинг (за зростанням)
  • Код товару (А - Я)
  • Код товару (Я - А)

Існує безліч продуктів харчування, які легко засвоюються організмом людини і відрізняються високими харчовими і кулінарними якостями. Подібні вироби не тільки дозволяють задовольнити апетит і насититися, але і дозволяють урізноманітнити щоденний раціон.

Якщо ви хочете купити рибу оптом, то повинні знати, що вона можетсодержать в собі від 10 до 25 відсотків білків і 0,1-35% легкозасвоюваних цінних жирів, а також мінерали та вітаміни A і D.

Головний показник якості - жирність, оскільки від неї залежить смак продукту. За цією ознакою прийнято класифікувати товар на три основні групи: 1 - понад 8% (оселедець, вугор, осетер, скумбрія, лосось, мінога, хамса), 2 - 3-8% (короп, камбала, сом), 3 - менше 3 % (окунь, тріска, форель, щука).

Осетрове сімейство часто називають червоною рибою. Зверніть увагу, що м'ясо подібних особин звичайного білого кольору. Це найменування використовується як данина застарілої традиції, коли «червоний» було аналогом сучасних слів «красивий», «цінний». Осетрову рибу купити рекомендується для відварювання, смаження і запікання. Делікатес можна подавати в гарячому або холодному вигляді. Важливою перевагою вважаються мінімальні втрати ваги під час розбирання і тепловій обробці.

Представників лососевих (сьомга, лососі, форель, сиг, нельма, таймень, Кужма, кета, нерки, чавичі, горбуша, кижуч, сиг, муксун, омуль, ряпуша, тугун) кулінари просочують сіллю і спеціями, щоб отримати малосольний продукт, який додають в закуски, салати, суші. Заморожені вироби найчастіше відварюють або смажать на решітці.

У магазинах, супермаркетах і на різних торгових підприємствах часто пропонують купити рибу сімейства коропових - язь, вобла, тарань, рибець, лин, лящ, сазан, вусань, маринка, товстолобик, карась, жерех, желтощек, чехоня, плотва тощо У кулінарії їх використовують для отримання наваристою юшки. Також їх подають відвареними або смаженими, багато видів коптять або сушать.

Окуневі (судак, окунь, берш, йорж) - застосовуються для виготовлення супу і других страв. Наявність в м'ясі клейдающіх елементів дозволяє приготувати робить холодець або холодець. Оселедцевих (салака, кілька, хамса) - задіюються для засолу або консервації. Тріскові (навага, Вахній, пікша, минь і тріска) - вживаються в їжу, знаходять застосування в медицині (витоплювання лікарського жиру).

Здійснити покупку риби можна в каталозі інтернет магазину FoodFestival.